Jullie Ceremonie

Mascha 2Jullie eigen trouwambtenaar!

Hoe belangrijk is de trouwceremonie op de dag dat je gaat trouwen? Is het een ’verplicht’ ritueel; snel even ‘ja’ zeggen op het gemeentehuis? Of…………is elkaar trouw beloven een belangrijk onderdeel waarbij jullie wél de aandacht willen krijgen die bij jullie past?

Dat kan tegenwoordig met een eigen uitgekozen trouwambtenaar op de mooiste locaties en hoeft geen kapitalen te kosten. Ontspannen genieten van jullie ceremonie en vermaakt worden waarbij jullie jezelf helemaal herkennen? Waar iedereen nog lang over napraat omdat ‘Jullie Ceremonie’: Gezellig, Goed, Gelukkig, Getrouwd en Gezoend is. En wat is hierop jullie antwoord?

Mascha van Kakerken, jullie eigen trouwambtenaar.
W: www.jullieceremonie.nl
E: info@jullieceremonie.nl
T: 06-42091748 / 076-5420671