Editie 2017

De AvenueTheater De Avenue 

Trouwen op een bijzondere locatie in hartje Breda! Theater De Avenue beschikt over 2 prachtige zalen waar je kunt borrelen, dineren en
feesten. Zoek je een originele omgeving om het JA-woord te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Persoonlijk contact en een voorstel op maat is waar wij voor staan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we gaan enthousiast aan de slag met een passende offerte.

Theater De Avenue – Suzanne Marcelis Mathijssen
W: www.de-avenue.nl
E: suzanne@de-avenue.nl
T: 076-5202100

Mascha 2Jullie Ceremonie 

Jullie eigen trouwambtenaar!

Hoe belangrijk is de trouwceremonie op de dag dat je gaat trouwen? Is het een ’verplicht’ ritueel; snel even ‘ja’ zeggen op het gemeentehuis? Of…………is elkaar trouw beloven een belangrijk onderdeel waarbij jullie wél de aandacht willen krijgen die bij jullie past?

Dat kan tegenwoordig met een eigen uitgekozen trouwambtenaar op de mooiste locaties en hoeft geen kapitalen te kosten. Ontspannen genieten van jullie ceremonie en vermaakt worden waarbij jullie jezelf helemaal herkennen? Waar iedereen nog lang over napraat omdat ‘Jullie Ceremonie’: Gezellig, Goed, Gelukkig, Getrouwd en Gezoend is. En wat is hierop jullie antwoord?

Mascha van Kakerken, jullie eigen trouwambtenaar
W: www.jullieceremonie.nl
E: info@jullieceremonie.nl
T: 06-42091748 / 076-5420671

Lopke Fotografie

Ik ben Lopke en ik vind het heerlijk om mooie momenten te mogen zien, die vast te leggen, mensen te leren kennen en blij te mogen maken.
Dit is de reden waarom ik o.a. Bruidsfotograaf ben geworden.

Mijn kracht is: me goed te kunnen verplaatsen in anderen. Door me volledig open op te stellen, de tijd te nemen ( voor, tijdens en na de bruiloft ), perfect voor te bereiden, ontstaat er vertrouwen en dat is o.a. terug te zien in mijn beelden.
Mijn fotografie is reportage gericht, dus ik leg de momenten vast die er zijn en natuurlijk de momenten die jullie ook graag willen.
De kosten voor de fotografie van een bruiloft, zijn verdeeld in 3 delen. U bepaald hoeveel uren fotografie, aantal digitale foto’s en of u een eventueel Foto Album zou willen. Zo kunt u de kosten in eigen hand houden.

Zou u het leuk vinden om alvast beelden te zien, ga dan naar:

Lopke Fotografie
W: www.lopke.nl
E: info@lopke.nl
T: 06-24199949

Tante PlommTante Plomm

Voor de mooiste & lekkerste bruidstaarten!

Trouwen is bijzonder en een mooie bruidstaart gemaakt naar jullie wensen maakt die speciale dag zelfs nog mooier!

Tante Plomm maakt al jaren zulke bijzondere taarten. Samen met haar bespreken jullie hoe het moment van aansnijden er op jullie trouwdag uit zal gaan zien. Er wordt gepraat over smaak, ontwerp, levering en prijs van de taart. Vooraf maakt ze een proeftaartje. Dan kunnen jullie al een beetje in de stemming komen. Voorproefpret noemen we dat!

Maak vrijblijvend een afspraak:

Tante Plomm
W: www.tanteplomm.nl
E: tanteplomm@hotmail.com
T: 06-42200544

Kanjer in BloemenKanjer in Bloemen 

De belangrijkste dag uit iemands leven: de trouwdag! Op deze bijzondere dag kan het haast niet anders dan dat jullie omringd zijn door de prachtigste bloemen.
Laat ons samen met jullie een selectie maken voor een bruidsboeket, corsage’s versiering of zelfs aankleding van de gehele feestelijke dag! Van bruidsboeket tot aankleding van de trouwzaal, geen detail mag over het hoofd worden gezien. Samen spreken we de dag van jullie leven door. We spreken over de mogelijkheden in stijl, kleur en vorm en locatie. Rekening houdend met jullie persoonlijke wensen laten wij ons graag uitdagen jullie trouwdag tot
een levend sprookje te maken.

Kanjer in Bloemen
W: www.kanjerinbloemen.nl
E: boeket@kanjerinbloemen.nl
T: 06-40388401

joep-groomstory-resized-e1471353630956-1Michael & Giso

Het is vanzelfsprekend dat op een bruiloft alle aandacht uitgaat naar de bruid én haar jurk. Maar hoe zit het met de bruidegom? Wees met een pak van Michael & Giso de op één na best geklede man van de bruiloft. Pas je pak aan naar de stijl van de bruidsjurk of kies voor een door jouw persoonlijke wensen samengesteld maatpak. Zeg ja in stijl!

Michael & Giso ontfermen zich over jouw perfecte pak met alle gewenste details zodat jij je zorgeloos kunt voorbereiden op de mooiste dag van je leven. Met het trouwpak op maat van Michael & Giso ben jij verzekerd van een perfect passend en kwalitatief trouwpak. Samen zorgen zij dat het pak is gepersonaliseerd en perfect combineert met de bruidsjurk.

Laat je inspireren bij Beleef je Bruiloft en wie weet loop jij straks in een uniek trouwpak!

Michael & Giso
W: www.michael-giso.com
E: breda@michael-giso.com
T: 076-5138860

dsc_0746Lovely Lady 

Lovely Lady is al 40 jaar een begrip in de bruidsmode, dankzij deze lange ervaring kan Lovely Lady haar bruiden een zorgvuldig geselecteerde collectie aanbieden, waarin
alleen plaats is voor de mooiste japonnen.
Wij vertegenwoordigen o.a. de merken La Sposa (Pronovias) / Sincerity/Sweethearts en Lilian West/ Cymbeline/Rembo Styling/ Marylise/ Linea Raffaelli/ Oreo Sposo en Cosmobella.

Een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is, verwelkomt en adviseert je bij deze belangrijke keuze.

Ook voor de bruiden “plus size” hebben wij een zeer ruime keuze en kun je kiezen uit meerdere stijlen en merken. Tevens hebben wij een ruime keuze in onze outlet! Voor elk budget een sprankelende bruid.

Wij hebben een eigen Atelier! waardoor jouw eigen inbreng aan de japon altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het
verwezenlijken van jouw droom!

Uiteraard hebben we een ruime keuze in accessoires zoals lingerie, sieraden en schoenen.

Reserveer een VIP avond, exclusief voor jou! Dan ben je verzekerd van alle aandacht. Want op jouw avond draait het ook écht alleen om jou. Er zijn immers geen andere gasten. We nemen
uitgebreid de tijd om kennis te maken en inventariseren je wensen. En dan is het tijd om de zoektocht naar jouw droomjapon te starten.

Lovely Lady
W: www.lovelylady.nl
E: info@lovelylady.nl
T: 0416-337388

Ciska StyleCiska Style 

Make-up Artist & Jewelry

Een goede make-up zal je mooie punten extra benadrukken en je nog meer laten stralen op je grote dag. Graag wil ik je adviseren in een proefsessie en samen bespreken we jouw wensen. Of je nu voor
naturel, romantisch of smokey gaat, alles is mogelijk. We proberen verschillende looks uit net zo lang tot we jouw droombeeld hebben bereikt.

Op de grote dag kom ik naar je toe, kun je nog even rustig wakker worden en met gezonde spanning worden omgetoverd tot het middelpunt van de dag. Ik werk sinds 2002
als visagist en nog elke keer vind ik het een eer om deel te mogen maken van die bijzondere sfeer zo vlak voor het huwelijk.

Daarnaast ontwerp ik samen met jou je unieke bruidssieraden om zo het droomplaatje compleet te maken. Je hebt je jurk gevonden, stijl bepaald maar de sieraden nog niet kunnen vinden? Samen maken we een ontwerp, zoeken de kralen in jouw kleuren en ik ga voor je aan de slag.

De combinatie van deze verschillende werkzaamheden is heerlijk en houdt de creativiteit levend. Natuurlijk kan ik de bruiden ook een mooie combinatie aanbieding doen van bruidsmake-up en sieraden.

Ciska Style
W: www.ciska.style
E: info@ciska.style

album-bruidskapsels-mainMade by Maaike

Haarstyliste

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben Maaike en ik zou het een eer vinden om als bruidskapster een bijdrage te mogen leveren aan jullie grote dag! Zelf ga ik ook trouwen in 2017 dus ik weet maar al te goed dat er veel op je af komt en je het plaatje helemaal perfect wilt hebben. Dus ik help je graag met jouw perfecte bruidskapsel.

Samen met jou werk ik naar 3 basispunten voor jouw kapsel. Jouw gevoel moet goed zijn, het moet lekker zitten en het moet blijven zitten! Met deze 3 punten gaan we jouw wensen voor het eerst “tot leven” brengen met een proefkapsel ongeveer 4-12 weken voor de bruiloft. Dit geeft tijd en ruimte om wat dingen uit te proberen, kan ik je op een goede manier adviseren en heb je een beeld van het eindresultaat. Ik stuur je foto’s door van de verschillende proefkapsels zodat je thuis alles nog eens rustig kunt bekijken.

Helemaal tevreden? Dan zorg ik ervoor dat op jullie grote dag alles tot in de (haar)puntjes is verzorgt! Je hoeft dus alleen nog maar “ja” te zeggen!

Made by Maaike
W: www.madebymaaike.nl
E: contact@madebymaaike.nl
T: 06-24155403

Goudsmederij Bommel

Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt en dat begint met het uitzoeken van ringen. U bent de specialist, wij hebben de trouwringen.

Wij hebben een van de grootste collecties trouwringen van het zuiden,  met veel keus in diverse materialen. Regelmatig organiseren wij Trouwringen Shows en op zondag 5 februari komen wij naar De Avenue om u inspiratie te geven voor een ring. U draagt een trouwring immers voor de rest van uw leven aan uw vinger.

Goudsmederij Bommel
W: www.goudsmederijbommel.nl
E:  info@goudsmederijbommel.nl
T: 040-2953441

Lach je Lens 

Een Lach je Lens fotohokje huren voor je bruiloft is een super leuke manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven van die ene speciale dag.

Door één druk op de knop worden meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in jullie eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zodat je deze bijvoorbeeld kunt inplakken in je gastenboek en er ééntje mee kunt geven als bedankje.

Zo hebben niet alleen jullie, maar ook je gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft.

Op zondag 5 februari kunnen jullie je bij Beleef je Bruiloft laten informeren door Lach je Lens!

Lach je Lens
W: www.lachjelens.nl
E:  info@lachjelens.nl
T: 076-5322145

Pure Lifestyle

Op je trouwdag wil je er op en top uitzien. De hele dag zullen jij en je lief in de spotlight staan. Je wilt daarom ook fijn in je vel zitten. Hoe zorg je dat je fit bent voor je bruiloft?

Pure Lifestyle ondersteunt je hier graag bij. Altijd met doeltreffende en gemakkelijk toepasbare leefstijl veranderingen, zodat je tijd overhoudt voor wat er echt toe doet. Leg hiervoor het fundament en start met het Fit voor je Bruiloft IN 9 DAGEN! Dit efficiënte en makkelijk te volgen “C9” programma geeft u de tools in handen die u nodig heeft om vandaag een start te maken met transformeren van uw lichaam voor dé grote dag. Is een compleet pakket met Aloë Vera dranken, shake en voedingssupplementen. Vanuit eigen ervaring deel ik dit concreet en toepasbaar programma dat eenvoudig in jouw huidige leven past. Iedere persoonlijke situatie is anders en biedt weer nieuwe kansen en mogelijkheden.

Pure Lifestyle
W: www.purelifestylebreda.nl
E: info@purelifestylebreda.nl
T: 06-18992526

Dave Hanhart & Monique Aarts   

Bij een ceremonie hoort natuurlijk ook prachtige muziek. Hoe bijzonder is het als dit live wordt gezongen en gespeeld? Dave & Monique gaan het je laten horen op 5 februari!

Dave & Monique
T: 06-55860940

 

De andere vendors van 2017 worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!